vrijdag 20 september 2019

Zullen we weer eens ouderwets een brief sturen?

Op 9 oktober is het de Internationale Dag van de Post. Zou het niet leuk zijn elkaars brievenbussen weer eens wat op te vrolijken?


Dit is het idee! We maken post voor elkaar met:
-een zelfgemaakte envelop
-een brief 
-en misschien nog iets kleins
Ik vind zelf het thema herfst wel leuk, maar niets moet en alles mag. 
De uitdaging is om het onder de 20 gram te houden. 
Ik stel groepjes samen van maximaal 5 personen die elkaar allemaal iets sturen zodat dit de 9e in de bus valt.

Nee, haak niet meteen af! Een brief schrijven hoeft niet zo moeilijk te zijn. Het mag ook een kaartje zijn. Op Pinterest zie ik de laatste tijd steeds vaker invulformulieren langskomen als vervanging van een brief. Een soort format waarin je dingen over jezelf invult. Het leek me leuk voor deze swap zelf zo'n formulier te maken en dat heb ik gedaan:


Als je mee doet aan deze swap, stuur ik je het formulier per mail toe. Je print het uit, vult het in en doet het samen met nog iets klein in een vrolijke envelop. En klaar is je brief!

Maar niets moet en alles mag. Dus liever gewoon een brief componeren kan natuurlijk ook! Het is puur bedoeld als hulpmiddel om je het wat gemakkelijker te maken.

Laat uiterlijk donderdag 26 september weten of je mee wilt doen door een berichtje naar mij te sturen met je adres. Dan stuur ik je de 27e het formulier toe en de adressen van je swapmaatjes. 

Liefs
Carolien

24 opmerkingen:

 1. Hallo Lien, wat ben je toch een creatieve bezige bij. Bedenk maar eens z’n leuk kennismaking vel, hoe kom je erop ohh ja Pinterest 😉. Zou ik dus nooit tegenkomen want daar kijk ik nooit op🤔. Lang verhaal kort, ik wil meedoen, doe nooit aan zoiets mee maar wil uit me comfortzone. Gezellig weekend geniet van de zonneschijn die ons beloofd is. Groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Uit je comfortzone, dat gaat helemaal goed komen. Post sturen is niet eng, maar vooral erg leuk. Gezellig dat je mee doet!

   Verwijderen
  2. Hoi Lien, nou dat zeg je nou wel dat post sturen niet eng is en in zekere zin helemaal waar. Maar wat als degene waar je wat voor maakt, het nou helemaal niks vind. Dat is toch best nog wel ffe een dingetje. Maar we gaan ervoor. Groet Petra

   Verwijderen
  3. Dat komt vast helemaal goed! Ik heb wel nog je adres nodig, stuur je me dat even? bartencarolien@planet.nl Dankje!

   Verwijderen
 2. Ik doe graag mee. Ik denk dat je m'n adres hebt?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat heb ik zeker nog! Ik stuur je vrijdag de adressen door en het formulier!

   Verwijderen
 3. Ik doe graag mee! Leuk plan, ik ben meer een maker dan een schrijver, dus een mooie uitdaging!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk idee, ik doe ook graag ♥
  Ik wil bij deze ook even aandacht vragen voor project postmaatje.
  Die hebben een eenmalige actie voor , week tegen eenzaamheid.
  Dan kan je jezelf opgeven om 1 of meerdere kaarten te sturen, aan mensen
  die opgeven zijn.Of je kan iemand opgeven van wie jij denkt, die gun ik een kaartje.
  misschien leuk om ook eens naar te kijken.
  fijn weekend, Lucette

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Postmaatje is een super initiatief! Goed dat je het nog even onder de aandacht brengt!

   Verwijderen
 5. Ik doe ook graag mee maar of dat nu net de 9de in de bus zal vallen... ik vrees dat de post op dat vlak niet zo best meewerkt. Hier in den Belgique toch niet. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat weet je hier in NL tegenwoordig ook niet. We gaan gewoon ons best doen toch! Leuk dat je mee doet!

   Verwijderen
 6. het lijkt me leuk om mee te doen. Reageer doorgaans niet op blogs/sites, maar dit spreekt me aan. Geef mijn adres door via de email.
  hartelijke groet, Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee! Ik lees het alleen jammer genoeg te laat.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuk idee weer. Jammer dat ik dat gemist heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik had ruzie met mijn vriend wat leidde tot onze breuk, ik maakte me zorgen over onze relatie omdat ik zoveel van mijn vriend houd en hem niet wilde verliezen, dus besloot ik een oplossing te zoeken op internet en ik zag verschillende getuigenissen van de mensen die Heer Bubuza bedanken voor het herenigen van hun relatie. Ik was verrast, dus nam ik onmiddellijk contact op met Lord Bubuza op WhatsApp: +1 505 569 0396 en vertelde hem mijn relatieproblemen, hij reageerde en beloofde me te helpen. Hij verzekerde me dat ik de resultaten binnen 12 tot 16 uur zal zien. Ik deed wat hij me had opgedragen, 15 uur later belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om te vergeven en hem terug te accepteren. Lord Bubuza is geweldig en ik kan niet stoppen hem te bedanken. Neem contact met hem op voor hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com ...

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!