vrijdag 25 oktober 2019

DIY milkbath

Cleopatra wist het al lang: in melk kun je heerlijk baden en je huid wordt er zacht van. Voor deze DIY heb je, in tegenstelling tot de bruisballen van vorige week, veel minder ingrediënten nodig. Klaar in vijf minuten en het resultaat is super!


Wat heb je nodig?

1/2 kopje baking soda
1/2 kopje maizena
1/2 kopje (Epson) zout
1 en 1/2 kopje melkpoeder
10 druppels essentiële olie naar keuze

Hoe maak je het klaar?
Een DIY was nog nooit zo eenvoudig! Meng alle 'poeders' door elkaar en voeg 10 druppels van je favoriete olie toe.
Vervolgens doe je alles in flesjes (ik heb wel 4 flesjes gevuld) en maak je het af met een mooi etiketje en touw.
Zelf gebruikte ik kokosdruppels en die vind ik heel geslaagd. Je kunt natuurlijk ook per flesje een andere olie gebruiken en dan testen wat je het lekkerste vindt.

En nu in bad!
Wees niet te zuinig, maar voeg gerust een half kopje van je milkbath aan het water toe.
Ook leuk om weg te geven bijvoorbeeld in een swap.

Liefs,
Carolien

9 opmerkingen:

 1. Nu alleen nog een bad kopen en de badkamer groter maken😂

  BeantwoordenVerwijderen
 2. haha ik wilde al zeggen dat ik ook hier het hoofdingrediënt niet heb maar voetenbadje moet lukken. nu nog even googelen wat Epson zout is

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ja het is herfst en dan is het fijn om een lekker bad te nemen :) Dan komen de bruisballen en bad melk goed van pas. Ha, ha Bath milk staat veel beter. Groetjes en een fijn weekend, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha ik zie dat er meer zijn die een bad op hun sinterklaaslijstje gaan zetten. Wel een leuk idee als cadeautje. Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik maakte vroeger altijd badzout met de kinderen van mijn klas, met moederdag. Zout met een paar druppels van zo'n heerlijke olie. En dan in tule verpakt. We stonken wel het lokaal uit als iedereen klaar was!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk kadootje zeg....liefs fijne week Ria 🌺🌸🌺🌸🌺🌸

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er nog superleuk uit ook! Ook erg leuk als cadeautje.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!