woensdag 30 oktober 2019

Zomerhoed wordt herfstmeisje

Woensdag is weliswaar niet mijn vaste blogdag, maar ik vond weer een leuke DIY die heel gemakkelijk op een woensdagmiddag is te maken. Daarom deel ik hem hier even met jullie.


Wat je nodig hebt is een zomerhoed en wat herfstattributen. Een mooi lint en een zwarte stift. Thats'it.

Stap 1 is dat je de bovenkant van de hoed om klapt en deze met naald en draad even vastzet.

Stap 2 Neem een breed lint in mooie herfstkleuren (ik kocht dat van mij bij Action voor nog geen euro) Maak er beneden een strik in en laat de twee uiteinden hangen.

Stap 3. Vervolgens neem je raffia (Intratuin) en dat drapeer je over het lint om het hoofd. Ik bond de stukken vervolgens als staarten bij elkaar.

Stap 4 Neem je herfstattributen zoals herfstblaadjes, gedroogde zonnebloemen, gedroogde mais of wat dan ook en die bevestig je met touw en naald aan de bovenkant van de hoed waar deze is omgeslagen.

Stap 5 Gezichtje tekenen en klaar!

Leuk om aan de deur te hangen of in de tuin. Je kunt er ook pinda's aan bevestigen zodat de vogels er van kunnen smullen (of zullen ze haar aanzien voor vogelverschrikker?)

Nog meer DIY's vind je in mijn twee vorige blogpost: zelf bruisballen maken en milkbath.

Liefs,
Carolien

9 opmerkingen:

  1. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo allemaal, Mijn naam is Isabella Williams uit Londen, Verenigd Koninkrijk, ik ben helemaal opgewonden en ook hier om mijn getuigenis aan de wereld te geven. Allereerst wil ik DR.MASAKO hartelijk bedanken voor het brengen van vreugde en geluk in mijn leven, voor het herstellen van mijn relatie. Ik geloofde nooit in een van deze dingen totdat ik mijn man meer dan een jaar geleden verloor. Toen ik dacht dat alle hoop verloren was, stelde een vriend van mij me voor aan DR.MASAKO, een spreukster, en hij sprak een liefdesbetovering voor mij uit, Nadat hij zijn instructies had opgevolgd, vertelde hij me dat ik mijn man binnen drie dagen na de betovering terug zal krijgen. Vier dagen later belde een vreemd nummer me, ik was geschokt toen ik de stem hoorde, het was mijn man die me al meer dan een jaar niet heeft gebeld, hij smeekte me hem te vergeven voor alles wat hij mij en de kinderen had aangedaan, en zei hij wil terug naar huis komen. DR.MASAKO, eindelijk mijn geluk hersteld. Ik ben hier om te getuigen van de wereld omdat ik een levend getuigenis ben. Heb je een vriend of familie die ziek is? Ben je getrouwd zonder kind? spell, Als je beroemd wilt worden, Politics spell, Protection, Money en Job spell. Hieronder vindt u zijn e-mailadres, neem contact met hem op voor elke situatie waarin u zich bevindt. Ik ben een getuigenis en ik wil dat mensen ook worden gered. neem nu contact met hem op (e-mail: masako.thetempleoflight027@gmail.com) Whats-app +2348137371314

    BeantwoordenVerwijderen
  3. We are the leading provider of quality tires and exceptional services in New Castle for 25 years. We have 2 service centers that offer a range of services from an oil change, tire replacement to everything your vehicle needs, and delight our customers.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dr. Ralph’s Automotive Services was established in 1976 by Ralph Sposato and is operated by himself and his son, Franco. Ralph’s passion for cars and automotive technology started at a young age. He was determined to be a great mechanic.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zal dr. Ilekhojie voor altijd dankbaar zijn voor het herstellen van mijn gebroken huwelijk nadat mijn man me had verlaten voor zijn minnares. Ik geloofde nooit in spreuken totdat mijn vriend me aan hem voorstelde. In het begin was ik sceptisch over hem omdat ik veel hoorde over nepmensen die doen alsof, maar ik liet mijn twijfels achter me omdat ik wanhopig op zoek was naar mijn man terug. Hij legde me goed uit en beloofde dat mijn man na zijn verzoeningsritueel alleen naar huis zou komen. Het duurde slechts drie dagen voordat mijn man terugkwam. Ik leef weer gelukkig met mijn man na zoveel ruzies en dreigementen met echtscheiding. Bedankt dr. Ilekhojie. Zijn directe telefoon of Whatsapp: +2348147400259 of e-mail: gethelp05@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik wil mijn geweldige ervaring delen. Mijn man van 5 jaar bedroog me en ik confronteerde hem, wat een ruzie veroorzaakte waardoor hij om een scheiding vroeg. Ik heb weken gehuild en bijna zelfmoord gepleegd. Toen ik op zoek was naar willekeurige verhalen online over mensen met een vergelijkbare situatie als de mijne, zag ik een getuigenis van iemand genaamd Claire Emerick over hoe dr. Ilekhojie vrede bracht in haar huwelijk. Ik nam contact met hem op en hij legde me uit hoe het mogelijk is om het met mijn man te verzoenen en binnen een paar dagen zal hij de scheidingsplannen annuleren, wat ik wilde. Ik deed alles wat hij me vroeg en precies drie nachten na zijn werk belde mijn man om zich te verontschuldigen voor het bedriegen en vroeg om naar huis terug te keren met zoveel beloften. Ik waardeer je hulp Dr, je bent echt een zegen. Als u zich in dezelfde situatie bevindt als ik, neem dan contact op met dr. Ilekhojie en vraag om hulp. E-mailadres: gethelp05@gmail.com of Telegram of Whatsapp +2348147400259

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!