vrijdag 14 februari 2020

NL rocks!

Twee weken geleden, na een lange werkdag op weg naar huis kwam er ineens een steen op mijn pad. Hij was beschilderd met een afbeelding van Frozen en afgewerkt met mooie glitters. Ik raapte hem op en nam hem mee naar huis, als een schat die ik had gevonden. 'Keep me or rehide me', stond er achterop.


De steen bezorgde me die dag een grote glimlach en dat gunde ik iemand anders ook. Dus een paar dagen later, legde ik hem op dit mooie mozaiekbankje in het centrum van Heerlen. Toen ik na mijn rondje door de stad weer langs het bankje kwam, was hij weg.


Dat bracht me op het idee om ook een steen de wereld in te sturen. Deze met hartjes en stippen ga ik vandaag ergens neerleggen. Eenmaal bezig, maakte ik nog een kleinere variant. Een soort mini Pipowagen, of nog beter: het all you need is love campertje, op deze toepasselijk dag!


Of je het nu doet met stenen, een compliment of een grote glimlach: spread the love vandaag! 

Als je meer wilt weten over dit project kun je op Facebook of Instagram kijken #NLRocks. Daar zie je de mooiste stenen voorbij komen. 

Veel liefde vandaag gewenst!
Carolien 

20 opmerkingen:

 1. wat leuk! Mijn vingers gaan al gelijk jeuken....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Op schouwen Duiveland, Hoekse waard zijn er ook te vinden Kijk op happystoneshv bij Facebook en daarom ben ik in Nij Beets samen met kleinkinderen ook gaan verven en neer leggen Erg leuk hoor

   Verwijderen
 2. Wat positief , en gezellig.
  Groeten van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super lief idee...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hoor én weer een heel origineel idee :)
  Maakt de wereld net weer wat gezelliger!
  Ik heb vandaag in ons dorp op 2 plaatsen hartjes opgehangen voor Valentijn, ook zo maar een gebaar :-)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke vondst en hoe leuk om het zelf ook te doen. Valentijn is hier tamelijk onopgemerkt voorbij gegaan. Wij verkeerden al even in carnavalssferen omdat het volgende week vakantie is, kwam de prins met zijn gevolg vandaag al langs op mijn werk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hier is het volgende week ook carnavalsvakantie, vier het niet hoor, wel zin in een paar daagjes vrij!

   Verwijderen
 6. Dat zijn stenen om blij van te worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo leuk om op deze manier de wereld mooier en blijer te maken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé geweldig leuk! Ik ga meteen kijken. Hier word je meteen blij van.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een superleuk project! En ik vind het ook mooi dat mensen de steen daarna ook weer gunnen aan andere mensen enz.!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I was diagnosed of herpes virus, I have tried all possible means to get cure but all my effort proved abortive, until a friend of mine introduced me to a herbal doctor called Chief Dr Lucky, who prepare herbal medicine to cure all kind of diseases including herpes virus (Herpes), when i contacted this herbal doctor via email, he sent me herpes virus herbal medicine via courier service, when i received the herbal medicine he gave me step by step instructions on how to apply it, when i applied it as instructed i was totally cured from the virus within 3 weeks of usage. Contact this great herbal doctor today to get your cure. 
  Via Email : chiefdrlucky@gmail.com
  Whats App : +2348132777335
  website : http://chiefdrluckysolutionhome.website2.me/   

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!