vrijdag 17 juli 2020

Staycation swap

Vorig jaar organiseerde ik de souvenirswap, maar dit jaar is reizen ineens veel minder vanzelfsprekend. Als je bij mensen informeert naar hun vakantieplannen krijg je steeds vaker te horen ' we blijven thuis dit jaar.'  Ik zelf trouwens ook. Maar dat is ook een mooi thema voor een swap, vinden jullie niet?


Wat heb je nodig om thuis de tijd van je leven te hebben en tot rust te komen? Een goed boek, een leuk tijdschrift of puzzelboekje, iets lekkers, een leuke DIY om zelf mee aan de slag te gaan....er is zoveel mogelijk.

Omdat we het geld van een dure reis besparen :-) mag deze swap iets groter. Het wordt een pakket, dus geen brievenbuspost. Een richtlijn qua bedrag is € 12,50,- exclusief de inpak- en bezorgkosten. Gewoon een leuk gezellig zomers pakket dat je zelf ook graag zou willen krijgen.

Ik maak vaste koppels, dus je weet vooraf wie je swapmaatje is. Met haar kun je dan zelf afspraken maken over het bedrag en je verlanglijstje/moodboard. De verzenddatum is voor 4 augustus, maar ook daar kun je onderling afspraken over maken.

Wat denken jullie ervan?

Als je mee wilt doen, laat het me dan voor volgende week vrijdag weten met je adres en je blognaam of IG-account. Je kunt ook al globaal laten weten wat je leuk vindt, dat maakt het gemakkelijker voor mij om de juiste match te maken. Vanwege de verzendkosten is deze swap in principe binnen Nederland. Maar mochten er meerdere verzoeken uit België komen, dan kan er natuurlijk ook altijd worden gematcht!

Liefs Carolien
8 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee! Als ik mee wil doen, moet ik je dan een mailtje sturen of via een andere weg?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Hermien, je kunt mij dan gewoon een mailtje sturen! Zou leuk zijn :-)

   Verwijderen
 2. Leuk dat je weer een swap organiseert Carolien! Ik hou meer van post in een envelop of een brievenbuspakketje. Veel succes en plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wij gaan heel erg waarschijnlijk toch op vakantie naar het buitenland. Wij hadden liever geannuleerd maar gaat waarschijnlijk niet lukken. Nu maar proberen te resetten naar toch op vakantie. Ik doe ook liever mee met wat kleinere swaps dus deze laat ik aan me voorbij gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Koekoek Carolien,
  Aangezien ik een landje lager woon wacht ik graag af of je nog kandidaten uit Belgie hebt, alleszins kandidiaat! Ik hoor het graag :-) En anders: veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Kaatje, tot nu toe nog niet, maar wie weet leest een Belgische mee en reageert nog. Zou leuk zijn!!

   Verwijderen
  2. Dag carolien, ik ga jammer genoeg moeten passen, er zijn wat onverwachte dingen op ons pad gekomen dus misschien beter niets beloven ... Veel swapplezier!

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!