zaterdag 15 augustus 2020

Terug van weggeweest

Ik dobberde vanmiddag wat in het badje, zoals gebruikelijk de afgelopen dagen, en dacht ineens: welke dag is het eigenlijk? Zaterdag al? Ik had me voorgenomen de laatste vrijdag van mijn vakantie weer te bloggen. Maar dat vergat ik. Ze zeggen dat je pas echt vakantie hebt gehad als je vergeet welke dag het is en je je wachtwoord niet meer herinnert. En ook dat ben ik inderdaad kwijt, ik heb werkelijk geen idee...

Ik liep de afgelopen weken met mijn hoofd in de wolken en mijn blote voeten in het gras. Heerlijk aan het genieten van mijn thuisvakantie. We maakten natuurlijk ook wat uitstapjes, ik deed onverwacht vrijwilligerswerk en ik heb zelfs geklust. Zo'n staycation is best voor herhaling vatbaar!

Wat ik misschien wel het fijnste van afschakelen vind, is dat je nieuwe inzichten krijgt. Dat je denkt: na de vakantie kan het anders, moét het anders! Een van mijn uitstapjes versterkte dit gevoel. maar daarover vertel ik jullie volgende week. Weer netjes op de vrijdag, zoals jullie dat gewend zijn. Ik moet er tenslotte wel weer even inkomen he?

Hoe was jouw vakantie?

Liefs

Carolien


5 opmerkingen:

 1. Geen vakantie.....probeer er nog steeds wat van te maken...maar ben best bezorgd over wat er nog allemaal komen gaat...fijn dat je hebt genoten ....liefs Ria 💙🍀💙🍀💙

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt als een hel fijne vakantie. Wij zijn net terug van een weekje kamperen. Het was erg warm maar fijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Carolien. Zo te lezen ,had je een fijne vakantie.Ik ben benieuwd,naar je nieuwe inzichten. Aankomende vrijdag, ga ik een lang weekend naar Simpelveld. Daar verheug ik me erg op. Fijne dag. Groeten van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt goed relaxed! Staycation is eigenlijk best wel fijn, heb ik nu ook

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!