vrijdag 20 november 2020

Zin in kerstpost? Doe mee!

Het leuke aan thuiswerken is dat je nooit meer de postbode misloopt. Afgelopen donderdag ging ik van het ene digitale overleg naar het andere. Tot dat ineens tussendoor de bel ging en de post een pakje afgaf. Huh, ik had toch niks besteld? Bleek het een cadeautje van mijn nicht te zijn: een adventkalender met theetjes. Maar in plaats van 24 theetjes zijn het er 50 omdat ik in december 50 word.


De kalender is dubbelzijdig. Je begrijpt natuurlijk wel dat dit gebaar gelijk mijn dag goed maakte. 

Maar ook een kaartje, een brief, een tijdschrift, zo bezorgd, midden op je werkdag, maakt me altijd extra blij nu ik veel thuis ben. En zo kwam ik op het idee voor kerstpost!

Kerstpost. Doe je mee?

Het jaar 2020 loopt alweer langzaam ten einde. En wat een jaar! Er is veel negativiteit voorbij gekomen en we moesten er allemaal mee zien te dealen. Maar daar wil ik het juist níet over hebben. Ik ben benieuwd wat 2020 jou voor goeds heeft gebracht? Ondanks of misschien wel juíst vanwege corona?

Ben je meer gaan wandelen? Heb je een nieuwe hobby ontdekt? Ben je erachter gekomen dat het thuis best leuk is? En zou je die positieve dingen willen delen op een kerstkaartje? Misschien kunnen we elkaar in een positieve 'vibe' brengen!

Het hoeven geen ellenlange epistels te zijn. Gewoon een leuk kaartje met wat positieve overpeinzingen, misschien aangevuld met wat kleinigheidjes zoals een lekker theetje of stickers, maar de boodschap staat centraal.  

Doen er meer mensen mee, dan maak ik groepjes van 4, waarbij je dus naar drie personen iets stuurt en zelf ook drie kaartjes terugkrijgt. Of liever: een driedubbele dosis positiviteit!

Je kunt je opgeven tot volgende week vrijdag door mij een mail te sturen met je adresgegevens. daarna maak ik de koppels bekend. Versturen doen we ergens rond 10 december.

Liefs,
Carolien   

   

20 opmerkingen:

 1. daar heb ik zin in, positiviteit versturen en ontvangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om mee te doen.
  Doe je dit jaar ook weer mee met trage post?♥

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je mee doet! Nee sla deze ronde van Trage Post even over!

   Verwijderen
 3. Hoi Carolien,
  Het lijkt me heel leuk om mee te doen. Ik heb je een mailtje gestuurd. Groetjes Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed plan Carolien! Ik ben bezig met de kerstpost die ik in ieder geval wil versturen en moet maar niets extra's op mijn lijstje plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk zo onverwacht post krijgen. Gisteren hier ineens bloemen van bloomon. Heerlijk. Tof idee weer van je die kerstpost maar ik ga even passen. Zoveel dingen te doen hier, het kan er even niet bij. Toch veel succes en plezier er mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat er zo aan je gedacht word liefff...ik sla even over...ik zit dit ook alweer jankend te schrijven...dus denk niet dat het voor mij iets is...van mij mag dit alles achter de rug zijn hoor......maar ooit komt het goed dat weet ik ook wel....liefs Ria 🍀

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!