vrijdag 29 januari 2021

Zoals het (avond)klokje thuis tikt...

Iedere keer als je hoopt op versoepelingen lijkt er weer een beperking bij te komen: de avondklok. Ik moet toegeven dat ik daar weinig last van heb. Ik ben graag thuis en vooral 's avonds. Ik kan zelfs die saaie ouderavonden vanuit mijn luie stoel bijwonen :)

De Schotse Hooglander aan de muur is een nieuwe aanwinst. Ik bestelde hem bij Photowall. Het is een canvasdoek dat je zelf aan latjes moet bevestigen. De keuze aan afbeeldingen is enorm, maar je kunt natuurlijk ook je eigen foto downloaden. Naast canvas of posters is ook behang met je eigen foto mogelijk. Wil je zelf iets bestellen? Dan krijg je met deze code 25% korting op alles! hetkeetjevanlien25   (geldig tot 10 maart 2021)


Dus ik ben veel thuis, net als velen van jullie. Natuurlijk mis ik mijn uitjes, zoals de Action of ergens een koffietje drinken, maar tegelijk neem ik tijd voor dingen waar ik anders nooit de tijd voor neem. 

Zoals zelf speltbrood bakken. 


En soms komen mooi cadeautjes uit de lucht vallen:

Dus ik vermaak me nog wel. Hoe is dat bij jullie?

Liefs,
Carolien

 

16 opmerkingen:

 1. Fijn! En een hele mooie buffel aan de muur!
  Ik (wij) zijn ook graag thuis en graag in de natuur en dat kan allemaal nog. We moeten allebei af en toe op het werk zijn, dus zo heb je toch nog andere contacten. Al met al goed vol te houden! Natuurlijk missen wij ook dingen, maar het gaat nog steeds prima.
  Heeeee! Is dat speltbrood een zuurdesem? Dat ziet er idd anders uit dan in mijn boek 🤪 maar dat doet er niet toe! Was het lekker?
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig huis heb je en een stoere buffel. :-) Ik ben intussen fulltime thuis maar pas af en toe wel op kleinkindjes alhoewel dat afgeraden wordt wat grootouders betreft. Normaal zou ik op school nog een jaar voor een groep pubers moeten staan dus denk ik dat het in mijn geval niet telt. Verder het bos (dat nu geen bos meer is) in met de honden en snelsnel wat huishoudboodschappen doen is het enige wat hier gebeurt.
  Ik hoop wel dat we tegen dat het lente wordt wel weer wat meer gaan mogen want het rondtrekken met ons busje lonkt toch wel.
  Fijn weekend voor jullie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moet buitenshuis werken. Want ik ben caissière bij de AH.
  Mijn man werkt ook bij de AH. We zijn blij en dankbaar voor de noodopvang.
  Als ik thuis ben, ben ik blij om thuis te zijn. Heb genoeg aan mijn huishouden en hobby's.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben ik heel irritant als ik denk dat je helemaal geen buffel in huis hebt hangen? Is het geen Schotse Hooglander? Wat een leuk huis en wat een heerlijke hond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat zei mijn dochter ook al, duhhh.... ik heb het aangepast! :)

   Verwijderen
 5. Daar ben ik eindelijk ook weer eens op de blogs, denk dat ik de vrijdagavond maar eens vast moet houden voor blog bezoeken.
  Heel eerlijkheid is het precies hetzelfde als anders. Wij gaan ‘s avonds nooit het huis uit en zeiden net nog tegen elkaar...je denkt er niet eens meer aan dat er een avond klok is.
  Precies wat je zegt, ergens een koffietje bijeen vriendin of met een vriendin hier thuis mis je wel allang en ik ben sinds maart zelf nergens meer geweest, ook niet in de supermarkt want dat brengt dochterlief elke week mee als ze er moet werken.
  In heb mijn klein onderwijsbaantje vanwege Corona opgezegd en kom eigenlijk nog tijd tekort. Geweldig je Schotse Hooglander aan de muur! De sneeuw foto die ik ook op je Instagram zag maakte ons jaloers...niks van sneeuw hier, alleen maar ‘s nachts helaas maar de winter is nog niet voorbij dus wie weet!
  Groetjes en een fijn weekend!
  Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Carolien. Van de avondklok, hebben wij geen last . Wij zijn eigenlijk altijd thuis, in de avond. Mijn werk gaat gelukkig gewoon door, als thuishulp. Lekker lezen ,tekenen [kan ik niet, maar vind het wel leuk],een spelletje. De dagen vliegen om. Maar ik besef heel goed, dat het voor heel veel mensen een moeilijke tijd is. Jou huis ziet er trouwens, heel gezellig uit. groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat geldt voor hier ten dele ook. Voor ons oudjes is er weinig veranderd. Alle activiteiten die we 's avonds hadden gingen toch al niet door dus hebben we weinig last van die klok. Maar anders is het voor mijn kinderen die nu helemaal nergens meer komen. Overdag thuis om school online te volgen en 's avonds niet meer naar een vriend omdat je om 21 uur weer thuis moet zijn. Alleen mijn oudste mag bij tij en ontij de deur uit omdat ze onregelmatig werkt. En dan bijna hopen dat je aangehouden wordt omdat je dan weer eens wat te vertellen hebt. (En controleren doen ze! Haar collega is na een avonddienst 3 keer aangehouden op weg naar huis.) Maar goed ook zij beseffen alles voor het goede doel en maken er thuis het beste van. Ik vind het stiekem ook nog best gezellig zo samen thuis. Ze zijn inmiddels op een leeftijd dat ze eigen leven hebben en er vaak niet zijn. Nog even en ze gaan de deur uit. Ach zo heeft ieder nadeel zijn voordeel.
  Fijn weekend.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wij hebben ook geen last van de avondklok, zijn ook graag thuis, yoga kan via zoom, voor bloemschikken was er een diy pakket en een filmpje. In het weekend lekker wandelen. Eigenlijk kom ik nog steeds tijd te kort.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mijn werk gaat door (zorg) ben graag thuis op mijn landgoedje maar mis soms het uit eten en met meer mensen samen zijn
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wil jij dat echt weten?...pfffff....het is moeilijk in je eentje daze tijd doorbrengen....gelukkig kan ik nog met Leaf wandelen....ik krijg af en toe nog 1persoon op bezoek en daar geniet ik van...boodschappen worden thuis gebracht ga alleen bloemen kopen en af en toe naar de groenteboer...maar de tijd k9m ik verder redelijk door....maar voel mij echt al een bejaarde....heb aardig het idee hoe dat zal zijn later 🙈 maar we houden vol....ooit komt het allemaal weer goed toch?...liefs van mij 🍀🙏💕🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 11. at the point when children are free they lean toward investing their energy playing internet games or staring at the TV instead of enjoying any active work or playing with toys and games that do exclude any sort of innovation. Despite the fact that innovation has its positive side, it is adversely affecting kids since they're fixated on messing around on their gadgets as opposed to getting themselves engaged with physical toys and games. toy shop

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De Schotse Hooglander heeft een mooi plekje gekregen in jullie woonkamer. Ceesje is ook een plaatje!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. There are many products in the market for women skin care. But women are very choose and they use skin products with full confidence. Dr rashel whitening cream is the best skin care cream in the market. This is super choice for ladies.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!