vrijdag 6 augustus 2021

Even er tussenuit...

Er leek geen einde te komen aan de laatste werkweken. Misschien omdat ik nog steeds van thuis uit werk? Vanwege alle drukte? Of omdat de vakantie laat valt dit jaar? Hoe dan ook... ik heb nu eindelijk drie weken vrij!

Ik had vandaag eigenlijk willen bloggen over een nieuwe Camini. Maar die werd niet gelopen door de aanhoudende regen. Dan maar over een creatief projectje waar ik mee bezig ben, maar dat kwam weer niet op tijd af. Dus ja... met dit karige plaatje moeten jullie het dit keer doen. Het kan zomaar dat ik de komende drie weken niet blog. Maar misschien ook weer wel, dat zien jullie dan vanzelf. Eind augustus ben ik er zeker weer!

Mocht je tussendoor iets leuks willen, dan kun je altijd nog het blog van mijn neef volgen. Nu hij met pensioen is, heeft hij besloten te gaan bloggen. En dat doet hij over zijn grote passie: muziek. Elke maandag deelt hij een nummer en zijn persoonlijke verhaal erachter. De Keuze van Ruud. Klik hier als je het leuk vindt!

Een fijne vakantie voor jullie allemaal en tot gauw!

Liefs,
Carolien   

11 opmerkingen:

 1. Ik wens je een hele fijne vakantie en ga zeker op visite bij je neef. Tot later! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele fijne vakantie gewenst, hoop voor je dat het het wachten waard is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens je hele fijne tijd toe en ben erg benieuwd wat je allemaal mee gaat maken. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijne vakantie, geniet er van :)
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier, de komende weken Carolien. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Fijne vakantie Carolien! Lekker doen waar je zin in hebt (niksen is ook een bezigheid 😉).

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele fijne vakantie..liefs Ria 🍀🍀🍀

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Geinspireerd door jouw mooie verhalen en foto's over de Camini's liepen wij er twee weken geleden ook eentje tijdens onze vakantie in Zuid-Limburg. Het was een prachtige wandeling! Ik schreef er vandaag een blogje over.
  Een heel fijne vakantie gewenst!
  Groetjes, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!