vrijdag 27 augustus 2021

Terug van weggeweest

Wat gaan drie weken vakantie altijd snel voorbij! Je kijkt er weken naar uit en als het zover is, is het ook weer zo afgelopen. Alsof de tijd een grapje met je uithaalt. 

Ik miste de zon. Het lopen op blote voeten, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het zwembad in de tuin... Maar desondanks heb ik genoten.

We gingen naar Zeeland met de twee zwervertjes. Als een soort try-out. En dat ging goed! Zowel in het hotel als op de terrassen gedroegen ze zich voorbeeldig. Niet alleen genoten ze van de zee, maar ook van de roomservice op de kamer :)


We waren in Breskens, in een hotel vlakbij zee.

Het was er heerlijk rustig!

Maar ook in Cadzand bezochten we het strand. En deze leuke lunchroom: Lou Lou. Als je in de buurt bent: een aanrader! En bestel dan het Turks brood met mango en ei, met een glas Golden Tea (Gember, sinasappel en verse kaneel).


En dit knusse huisje herbergt een  schelpenwinkeltje.


De mooiste schelpen lagen als snoepjes voor het uitkiezen.

Maar ook thuis hadden we het naar onze zin. Op advies van deze volgster gingen dochter en ik wandelen met ezeltjes. Zo leuk!


Ze waren bij tijden behoorlijk bokkig, maar dat maakt dat je een pas terug neemt en geniet van de omgeving. En die was mooi!


Daarna dronken we thee te midden van de ezels.


Nog een foto uit eigen omgeving: Eijsden: zuidelijker kun je bijna niet gaan.  


We shopten in Maastricht en bezochten er het museum van Illusies. Een interactief museum vol kamers met optische illusies. Niks is wat het lijkt. 


En... ik opende deze week mijn eigen minibieb! Dat was het project waar manlief zich mee geamuseerd heeft tijdens een van de regenachtige dagen. Er wordt al volop geruild, leuk!

Nou ja, dat dus en nog veel meer. Zo wandelde ik ook weer met een vriendin een Camini. maar daarover vertel ik jullie volgende week.

Hoe was jouw vakantie?

Liefs,
Carolien

11 opmerkingen:

  1. Super tof allemaal! Jaloers op je minibiebje!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het weer zat niet heel erg mee volgens mij maar vakantie in eigen land is wel bevallen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb nu een mini vakantie op eigen landgoedje tussen mijn eigen ezeltjes
    haha roomservice die willen ze nu natuurlijk elke dag
    X Es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heerlijk, Zeeuws Vlaanderen. Ik was er ook en ga over een paar weken nog een keer. Loulou ken ik niet, maar genoteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hallo Carolien. Als ik je blog zo lees en de foto's bekijk, was jou vakantie heel fijn. Zeeland staat bij mij ook op de wenslijst. Ik ga dit jaar dagjes weg. Naar Kampen geweest, hele leuke stad. Mooie wandelingen gemaakt. Volgende week staat Alkmaar en Gorinchem op het programma. Fijne zondag groetjes van Brigit

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooie foto's van een fijne vakantie, zo te lezen. Heerlijk.
    Wat een mooie mini-bieb!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. PS: onze vakantie was fijn! Ons verwonderd over de prachtige omgeving in Zuid-Limburg (geïnspireerd door jou liepen we ook een camini) en thuis genoten in eigen huis en tuin.

      Verwijderen
  7. Zo te lezen had je een heel toffe vakantie. Wat leuk dat je je eigen mini bieb hebt. Hier in de buurt is er ook eentje. Ik ga er binnenkort ook eens in snuisteren. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!