vrijdag 8 oktober 2021

Dag van de Post

Morgen is het weer zover, de internationale Dag van de Post. En het leuke is.. ik heb nu mijn eigen kaartjes!


Zoals jullie misschien weten, verkoop ik op Instagram onder de naam @PakjeBoek mooie, tweedehands boeken voor stichting Savanah: een dierenopvang waar oude, mishandelde en verwaarloosde dieren een warm thuis krijgen. Die verkoop gaat super en ik heb inmiddels 2700 euro bij elkaar gehaald. Tijd dus voor een eigen huisstijl. En die maakte Esther van kaartje van Caatje voor me.

En verder...

Op Instagram organiseerde ik op mijn persoonlijke account @Lien_la_la een kaartjesactie. Als het goed is, vult mijn brievenbus zich morgen met allerlei leuks.


Heb jij nog leuke post gemaakt de laatste tijd? 

Groetjes,
Carolien

10 opmerkingen:

 1. Hallo Carolien. Wat een leuke kaartjes, voor een goed doel. Is er ook een andere manier om te kopen behalve een tikkie? Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker Brigit, kan ook gewoon via een overboeking als dat handiger is! Groetjes!!

   Verwijderen
 2. Nee, ik heb geen leuke post gemaakt, ik ben al met zoveel andere dingen bezig :) Leuk om te lezen dat je er zoveel plezier in en mee hebt. Nu maak je me wel benieuwd naar wat er allemaal op je deurmat is gevallen. Ik heb een aantal jaren wel met een kaartjes swap meegedaan die je georganiseerd had, dat was toen heel leuk.Ik heb de kaarten nog steeds. Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. wat leuk dat je de kaartjes van die swap nog steeds hebt. Ik bewaar zelf ook altijd alles1

   Verwijderen
 3. Vanwege onze verhuizing nog niks creatiefs gedaan. Ik maak meestal kaarten van stof en vind sturen en krijgen heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hej Lien, Als ik dan zie wat een leuke actie je organiseerde op IG heb ik spijt dat ik er niet meer op zit ... Post sturen mis ik echt nu ik niet echt meer in het blogwereldje zit of op IG ... Ik ga zeker kaartjes kopen ik vind ze geweldig!!! Liefs, Kaatje

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt heel mooi die flow box cadeau doos! Geweldig dat je pakje boek zo goed loopt en al zoveel geld opgebracht heeft voor het goede doel!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb een kaart gemaakt in het kader van de boekenweek voor 2 neefjes + geld om een boek te kopen. Je vindt de kaart op mijn blog marliesmakes.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!