vrijdag 13 mei 2022

Five on Friday

Eindelijk weer eens een 'Five on friday'. Het is een handige rubriek als je gewoon een paar kleine momenten wilt delen. Oftewel mijn belevenissen van de afgelopen tijd in vijf foto's:

1. Ommetjes lopen


Ik liep heel wat ommetjes de afgelopen tijd. Dat doe ik normaal ook al, maar nu installeerde ik de app omdat we gedurende vier weken bedrijfsgroep waren gestart om beweging te stimuleren in de vorm van een competitie. Meer dan 100 collega's deden mee en ... ik won! Volgende week mag ik mijn prijs ophalen, ik ben erg benieuwd!


2. Getuige bij een huwelijk


Een van mijn beste vriendinnen trouwde stiekem en ik mocht getuige zijn. Het was zonder twijfel een van de beste bruiloften ooit! Een dag en avond met een gouden randje.  

3. Voor het raam!


Daar hang je dan, met je column voor het raam van een klus-huis. Haha, mijn collega ontdekte dit tijdens haar ommetje met de hond. "Je hangt voor het raam" appte ze. Beter dat dan bij het oud papier :)

4. De Carolien

Natuurlijk ben ik nog steeds aan het ontspullen. Een derde van mijn mega challenge zit erop. Nu was de muurkast aan de beurt en daarin bevinden zich de meeste spullen 'van vroeger': van oude scripties en talloze fotoalbums tot kindertekeningen en... deze uitgaves van Carolien. Ik had vroeger ook al mijn eigen magazine, haha! Deze gaan uiteraard niet weg.


5. Caminootje


Ja, we liepen er weer een! Een heerlijke route door het Limburgse Simpelveld waar de laatste restjes bloesems en de eerste knopjes vochten om gezien te worden. En deze nieuwsgierige koe die een kijkje nam. Ik vind het zo fijn dat we deze nieuwe caminootjes hebben ontdekt en met nog zo'n 15 te gaan kunnen we voorlopig vooruit! 

Hoe was jouw week?

Liefs,
Carolien

8 opmerkingen:

 1. Hallo Carolien.
  Jou week ziet er weer actief , en leuk uit . Simpelveld is mooi , ik heb er een keer vakantie gevierd. En je eigen tijdschrift , zo leuk. Afgelopen week ben ik voor het eerst eindelijk in het Rijksmuseum geweest, daar heb ik erg van genoten. Ik was al jaren niet in Amsterdam geweest, erg druk maar wel leuk voor een dagje.. Fijn weekend.
  Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk het Rijksmuseum, dat is voor mij ook lang geleden, net als Amsterdam zelf!

   Verwijderen
 2. Leuke rubriek zo inderdaad!
  Mooie momenten laat je ons zien.
  Ik had een vrij normale werkweek met gistermiddag als start van het weekend wat "me-tijd" en dat werd "naaitijd". Een mooie broek gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh ik zou willen dat ik dat kon, lijkt me zo gaaf om je eigen creaties te maken.

   Verwijderen
 3. Wat leuk Carolien die foto's! En lekker bezig zo met van alles en nog wat! Keep going!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het blijft een mooie manier om dingen te delen. Wat grappig om jezelf ineens voor een raam te zien hangen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ach wat leuk zo'n vijfluik. Je hebt leuke dingen gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!