vrijdag 5 augustus 2022

Vakantie!

Het is zover... zomer vakantie! Nou ja, zomer was het natuurlijk al weken met dit mooie weer, maar nu dus ook zeeën van tijd om daarvan te genieten! En dat ga ik dus ook doen. Over drie weken ben ik terug!


Nog even een paar fotootjes van een nieuwe pluktuin hier in de buurt. 

Ik heb een vriendin die gids is bij Natuurmonumenten en mij de mooiste diertjes laat zien. Ze woont in de straat dus regelmatig appt ze me. Wil je een gespikkelde houtvlinder zien? Dan moet je NU komen.


Met een andere vriendin liep ik weer een Caminootje, door Heerlen dit keer. Ik ken de stad vooral van de winkels, maar er blijkt ook erg veel groen te zijn.


Welke paden ik de komende tijd ga bewandelen, dat vertel ik je als ik terug ben.

Fijne zomer!

Liefs,
Carolien

14 opmerkingen:

 1. Ha, ik geniet nu al van jouw zomerse plaatjes!
  Fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Well, it’s good to have that sort of confidence, but trust me, as a student, even my teachers claimed to be no.1. Of course that didn’t pan out well for me, especially when many college tasks went stale even when I included bits of information provided by them. Not even buy accounting thesis online by experts, resulting in top tier task pieces presented themselves.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van de rust, fijne vakantie.🌻☀️🐝🍉🍦🍷

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van een heerlijke vakantie…liefs Ria en Leaf 🍀💗🐾🌸🍀🌺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Carolien. Wat leuk een pluktuin in de buurt. Dat haal je toch altijd ,de mooiste boeketten. Een hele fijne vakantie toegewenst. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren op de foto's! Je moet er maar oog voor hebben en dat heb jij! En wat die vakantie betreft, geniet er van of als je al weer terug bent, dan hoop ik dat je genoten hebt! Aan het weer zal het niet gelegen hebben denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk een zwembad in je tuin lijkt me …die van ons is te klein daar voor maar deze zomer was perfect daar voor.
  Prachtige bloemetjes uit de pluktuin en wat een speciale vlinder!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 8. When you have walked another Camino with your another friend? I know the city mainly from the shops but there also appears to be a lot of greenery which looks pretty

  BeantwoordenVerwijderen
 9. When did you and your friend complete the second Camino? I am most familiar with the city's stores, but it also seems to have a lot of gorgeous flora.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leather jackets are a great way to add a touch of style

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!