vrijdag 5 augustus 2022

Vakantie!

Het is zover... zomer vakantie! Nou ja, zomer was het natuurlijk al weken met dit mooie weer, maar nu dus ook zeeën van tijd om daarvan te genieten! En dat ga ik dus ook doen. Over drie weken ben ik terug!


Nog even een paar fotootjes van een nieuwe pluktuin hier in de buurt. 

Ik heb een vriendin die gids is bij Natuurmonumenten en mij de mooiste diertjes laat zien. Ze woont in de straat dus regelmatig appt ze me. Wil je een gespikkelde houtvlinder zien? Dan moet je NU komen.


Met een andere vriendin liep ik weer een Caminootje, door Heerlen dit keer. Ik ken de stad vooral van de winkels, maar er blijkt ook erg veel groen te zijn.


Welke paden ik de komende tijd ga bewandelen, dat vertel ik je als ik terug ben.

Fijne zomer!

Liefs,
Carolien

10 opmerkingen:

 1. Ha, ik geniet nu al van jouw zomerse plaatjes!
  Fijne vakantie gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Well, it’s good to have that sort of confidence, but trust me, as a student, even my teachers claimed to be no.1. Of course that didn’t pan out well for me, especially when many college tasks went stale even when I included bits of information provided by them. Not even buy accounting thesis online by experts, resulting in top tier task pieces presented themselves.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geniet van de rust, fijne vakantie.🌻☀️🐝🍉🍦🍷

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geniet van een heerlijke vakantie…liefs Ria en Leaf 🍀💗🐾🌸🍀🌺

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Carolien. Wat leuk een pluktuin in de buurt. Dat haal je toch altijd ,de mooiste boeketten. Een hele fijne vakantie toegewenst. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleuren op de foto's! Je moet er maar oog voor hebben en dat heb jij! En wat die vakantie betreft, geniet er van of als je al weer terug bent, dan hoop ik dat je genoten hebt! Aan het weer zal het niet gelegen hebben denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!