vrijdag 6 januari 2023

Een nieuw jaar in een knus huisje

In dit allerschattigste huisje in België, begonnen wij het nieuwe jaar. Sinds we een hond met vuurwerkangst hebben, zijn we niet meer thuis met oud en nieuw. De eerste keer leek me dat niks: weggaan in de leukste tijd van het jaar, als thuis de boom nog opstaat? Daar had ik dus nooit over nagedacht. Maar het is juist een hele leuke tijd om weg te gaan, even het jaar overdenken in een andere omgeving....


Het was er knus en warm (iets wat het thuis niet meer altijd vanzelfsprekend is met de stijgende energieprijzen)


Zelf hout kappen en stoken geeft gelijk een lekker back to basic gevoel.


Ook buiten lekker een vuurtje stoken. 
Met een kop warme chocomel en marshmellows bij de hand, wat heb je nog meer nodig? 


Huisjes van privé eigenaren vind ik vaak het leukste vanwege de persoonlijke touch. Overal stonden beelden, boeken, spellen... 


En het lag dus echt midden in het bos, met niks en niemand om je heen.


Deze leukerd genoot vooral van de serene rust! We hebben gelijk geboekt voor volgend jaar.


De laatste nacht kwam er ook nog een logeetje langs.


Er was geen tv, dat was wel jammer. Maar daardoor ook wel genoeg tijd om andere dingen te doen, zoals met sterretjes woorden schrijven in de donkere avondlucht.


Ik wens jou een geweldig mooi en vooral gezond 2023!

Liefs,
Carolien

10 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijke plek voor mens en dier tijdens de jaarwisseling (maar vast ook voor de andere 363 dagen van het jaar).
  Ik wens je een heel mooi 2023 vol geluk en liefde en in goede gezondheid!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk wat een goede oplossing….Leaf is gelukkig niet bang voor vuurwerk…en ja ik ben al blij als ik er een dag op heb zitten …laat staan een plan voor het hele jaar 🙈 vind jou altijd zo lekker positief….hahaha…maar ik heb maar één wens voor het nieuwe jaar en dat is op tijd een huisje zien te vinden voor mij 3n Leaf zo spannend…en daarna….ja nou dat hoor jij nog wel 🙏🍀🙏❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Happy New Year! I'm looking forward to spending this year in my cozy house surrounded by friends and family. Here's to a year full of joy and love!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat ziet eruit als een heel fijn huisje. Ik heb geen lijstje maar misschien vind je het leuk om de Markerwadden te bezoeken.
  Succes met je lijstje.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke plek Carolien. Wij huren in de vakantie ook ieder jaar een huisje bij prive eigenaren, en zijn nog nooit teleur gesteld. Vorig jaar was ik voor het eerst bij een concert, in het koninklijk concertgebouw. Echt een belevenis. Misschien iets voor je lijstje? ik zelf heb als voornemen meer naar voorstellingen te gaan , en de bioscoop meer bezoeken. Voor het nieuwe jaar wens ik je gezondheid , en blijdschap toe. Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke foto van een mooie vakantie. Goed idee om huisjes van prive eigenaren te huren. Deze huisjes zien er veel gezelliger uit dan van zo'n grote organisatie. Op mijn lijstje staat in ieder geval: fotograferen, creatieve bezigheden en meer relaxen. Succes met je lijstje! En natuurlijk de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zo leuk om te lezen. En mooie foto's erbij. Had je wel internet dan? Of dat ook niet?

  Ik weet nog wel iets voor je lijstje
  1. Maak 1 kunstprojectje met behulp van van materialen die je zou kunnen weggooien. Bijvoorbeeld een lamp van een fles.
  2. Maak zelf een paar hondenspeeltjes
  3. Plantjes ruilen
  4. Schrijf elke maand over een speciale dag (bijvoorbeeld: knuffeldag in januari)

  Ik heb mijn lijstje niet klaar. De 22 dingen van vorig jaar heb ik niet gehaald. Ik weet wel dat ik heul kleine dingen kies.


  2

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Internet hadden we gelukkig wel :)
   Leuke aanvullingen voor mijn lijstje, dankjewel!! Ik houd juist van dit soort kleine wensjes/plannetjes!

   Verwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!