vrijdag 30 december 2022

22 dingen die ik in 2022 voor het eerst deed

Het is weer de tijd van lijstjes! Als mensen gevraagd wordt naar hun gelukkigste momenten, zijn dat vaak eerste keren, zo ontdekte de Deense geluksprofessor Meik Wiking. Dus zorg dat je veel 'eerste keren' meemaakt, tipt hij. Mijn lijstje is beslist niet groots en meeslepend, maar toch deed ik deze 22 dingen nooit eerder...

(De meeste items verwijzen naar een blogpost waarin ik uitgebreider over dit onderwerp schreef.

1. Een nieuw jaar starten op vakantie
2. Een boek luisteren
3. Een picknick op wielen
4. Tanken bij een onbemand tankstation
5. Knoflooksoep eten
6. Getuige zijn bij een geheim huwelijk
7. Bij een local logeren in Parijs
8. Een baret kopen (en dragen)
9. Zelf een straatmarkt organiseren
10. Positief testen op corona
11. Een hondentaart bakken
12. Naar de fysio gaan
13. Met een wildcamera mijn tuin 's nachts filmen
14. Een wandelcompetitie winnen (ik maakte de meeste ommetjes op het werk)
15. Complimenten uitdelen aan wildvreemden
16. Een Loesje training volgen
17. Me verdiepen in energieverbruik
18. Boodschappen aan huis laten bezorgen
19. Een EKO kerstboom kopen
20. Een jaar lang ontspullen
21. Een camini in mijn eentje lopen
22. Gelnagels laten zetten

Wat deed jij in 2022 voor het eerst? 

Ik wens iedereen een hele fijne jaarwisseling een gezond 2023 met veel gezelligheid en mooie momenten! Wij vertrekken naar een stiltehuisje  in België om het vuurwerk te omzeilen. 

Tot in het nieuwe jaar!

Liefs,
Carolien


5 opmerkingen:

 1. Indrukwekkende lijst Carolien .Ook ik heb me voor het eerst echt verdiept in energie verbruik , en Ik heb voor het eerst een splinter nieuwe fiets gekocht ,en heb er heel veel plezier van ..Een hele fijne en rustige jaarwisseling toegewenst. Groetjes Van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw inderdaad indrukwekkend! Ik heb dit jaar voor het eerst een zuurdesembrood gebakken. Heerlijk zeg zo'n vuurwerkvrije jaarwisseling. De beste wensen voor 2023.
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo dat is nog eens een lijst met goede voornemens! Ja je moet ze ergens in beeld hebben natuurlijk voor je zelf! Doe je goed Carolien! De jaarwisseling hebben we achter de rug als ik deze reactie geef. Dus kan ik iedereen nu een heel mooi, gelukkig en gezond 2023 toewensen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Haha wat een leuk lijstje, mét doorlinkjes naar eerder blogs die ik blijkbaar gemist had. O.a. Luisterboek.
  Podcast tip; Echt gebeurd.
  En ik ga nadenken over wat ik voor het eerst deed dit jaar. (Even mijn foto’s nakijken)
  Groeten Ingrid-Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt in 2022 goed je best gedaan! Ik ben benieuwd wat er in 2023 op je lijst staat! En nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!