vrijdag 9 juni 2023

Een weekend in Style

Een tijdje terug belde mijn dochter me in de pauze op het werk. Of we samen naar Amsterdam zouden gaan? Een moeder-dochter weekend. Ze koppelde er gelijk een datum aan: 4 juni. Het weekend dat Harry Styles zou optreden. Toeval bestaat niet :)

Het komt niet vaak voor dat we dezelfde artiest/muziek leuk vinden, maar bij Harry was dat wel het geval. Dus vertrokken we in stijl naar Amsterdam. Mijn tegenwens: een hotelletje boeken en de dag erna nog lekker de stad in. Zo vaak komen we immers niet in de hoofdstad. 

Het concert was een geweldige ervaring! Niet alleen de show zelf, maar het hele gebeuren eromheen. Er heerste een hele leuke sfeer buiten en in de Arena en we hadden gelijk aanspraak met mede fans die overal vandaan bleken te komen, zelfs tot aan Griekenland toe. 


"I want you to be yourself tonight" zei de superster al aan het begin van zijn concert. "Don't worry about what other people think, just be you... Even if it's only for tonight"

Voor veel mensen eindigde het concert met het minder leuke nieuws dat er een treinstoring was die nog wel uren zou duren. Gelukkig hadden wij een hotel geboekt.   

Dus de volgende dag nog even de stad in. Om te genieten van de grachten, de woonboten, de vele fietsen en prachtige grachtenpanden.
Hoewel het dagje Amsterdam super gezellig was, had het concert toch de meeste indruk gemaakt.
'Ik zou zo vanavond weer willen gaan' zei dochterlief in de trein terug. Ondanks de vermoeidheid. We waren het erover eens dat we een volgende keer wel een spandoek zouden meenemen, want daar reageert hij vaak op. Wat we daarop zouden schrijven?

Gewoon. 

Will you Harry me?

Want stiekem zijn we allebei een beetje verliefd... 

6 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk, om dat samen met je dochter te doen. Jullie hebben een, hele mooie herinnering gemaakt. En inderdaad Harry is leuk. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo moeder zo dochter! Wat mooi om er samen op uit te gaan! En dan helemaal naar 020! Goed om te horen dat jullie beiden hebben genoten van het concert! Concerten bezoeken is altijd leuk! Heb het ook vaak gedaan en recentelijk nog met mijn vrouw Marijke. En in september gaan we weer, dit keer een coverband van The Beatles.
  By the way (mooie woord speling) reden de treinen nog? Er was wat trammelant?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk samen met je dochter op stap! Mooie herinneringen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!