woensdag 2 mei 2012

Kleine voorjaarsschoonmaak

Veel vrije tijd maakt van mij een goede huisvrouw! Nu ik twee weken meivakantie heb, heb ik alle keukenkastjes eens onder handen genomen. Met name de ingebouwde keukenkast was één ontplofte bom! Ik besloot alles eruit te halen en een fris kastpapiertje op de planken te plakken.Misschien denken jullie: wat een rommeltje (zou heel goed kunnen), maar in Lien-termen is dit wel heeeeeel erg opgeruimd!


Ik kocht natuurlijk ook wat nieuwe spulletjes. 
 Geen losse pakken meer in de kast, maar alles netjes in voorraadbussen. Ik ben benieuwd hoe lang we dit volhouden?


Om het naaien op de machine een beetje bij te houden, maakte ik voor de hond nog een bijpassend overtrekje:


En zo kan de keuken er weer even tegenaan.


Nu verder met m'n volgende project: een oud bureautje opknappen. Wordt vervolgd!

Groetjes Carolien
 

27 opmerkingen:

 1. Wat geeft dat een lekker gevoel hè, als het weer zo netjes is. Maar er aan beginnen, zie ik altijd zo op. Staat mooi het papiertje.
  Ben gek op oude meubeltjes opknappen, ben nu al benieuwd naar je bureautje.

  Groetjes,
  Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik probeer dat ook wel eens maar meestal blijft dat niet lang duren... Leuk ruitje en zo'n schattig hondje!Ben ook al nieuwsgierig naar je bureautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh de keukenkastjes.. die moet ik ook nodig doen!! maar het was hier zulk mooi weer de laatste dagen dat ik het zonde vond om binnen aan de slag te gaan! het regent hier nu.. dus zo maar een emmer sop maken:)
  wat heerlijk dat je 2 weken vakantie hebt en jouw kastjes zijn in ieder geval weer spik en span!

  fijne vakantie!!
  lieve groetjes, Tjits

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het supernetjes ook in mijn normen hoor! fijne dag groetjes Paula

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind het ook heel netjes,veel plezier met de schoonmaak

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heelllll herkenbaar, je kast ziet er weer prachtig uit, ben erg benieuwd naar je bureautje, wel aan de animatie genieën hoor :- D lieve groetjes Esther.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. voor mij is het ook netjes hoor! liefs, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het er allemaal weer spic en span uitzien, hoor meis! Heerlijk fris zo'n ruitje en wat een bofferd jullie hondenbeest met zo'n mooi kleedje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Kijk dat is weer lekker schoon....heerlijk toch ??...liefs van mij......xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Jij bent gewoon een op en top huisvrouw zoals het vroeger was,alles in huis moest op z'n kop in het voorjaar en de grote schoonmaak was begonnen....

  Nou is tijd in deze een grote factor en dat hadden die huisvrouwen van vroeger ondanks de vaak hele grote gezinnen met wel 10/12 kinderen wel omdat er niks tot weinig buiten de deur was wat verplichtingen aanging die ze na moest komen....of het moest de gang naar de kerk zijn.

  Maar of het nou in vroeger tijden of in het heden is....jou keukenkasten zijn weer lekker schoon en opgeruimd,en de hond heeft een schattig fris dekje.....zo'n blauw/wit stofje wil ik ook wel in mijn mand.

  Fijne dag en vergeet niet dat je tijdens vakantie ook leukere dingen kunt doen dan orde op zaken stellen in het huishouden ;-)

  Liefs,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Noe je heb goed je best gedaan Lien....ze zien er spic en span uit.
  Mooie spulletjes heb je er in staan blauw is altijd zo'n frisse kleur en zelfs nog aan je lieve hond gedacht...
  Nu nog even genieten van je vrije dagen hoor meid..

  liefs Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Lien, ben even heerlijk aan het lezen geweest op je blog omdat ik een tijdje niet met het bloggen bezig ben geweest door mijn teruggekeerde hernia en mijn knutselwoede op de schaarse momenten dat dit wel kon... Maar heb weer met plezier bij je gelezen en wat grappig toch al die foto's met die pop er steeds bij!! Je kunt straks echt niet meer zonder hem!! Of is het een haar?? slik...
  Maarree...vrije tijd...en dan zin om te poetsen??? Hahahaa...nou ik weet me wel wat leukers te bedenken hoor! Ik probeer dat altijd te doen als ik klaar ben met mijn kantoorwerk, want dan ben ik toch nog in de "werk"stand, hahaaa. Hou ik tenminste tijd over als ik eens vrij ben. Maar het ziet er zeker netjes uit bij je en leuk dat je hondje in stijl is met zijn mandje. Stuur ik je de groetjes en alvast een heerlijk weekend gewenst. Joyce.

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Het ziet er heel mooi uit,hoor Carolien! Wat kun je je dan weer lekker opgeruimd voelen he?
  Ik moet eerlijk bekennen dat ik het ook nodig moet doen. Misschien doet goed voorbeeld nu volgen!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 14. nou zier er super netjes uit hoor leuke servies heb je ....nou de hond ook weer blij hahahhah ben benieuwd hoe je bureautje gaat worden dus kom maar op .....vast een fijn weekend lieve groet rosita

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Thanks for commenting.
  I'll visit you whenever I can.
  Those are amazing pictures.
  xoxo
  Nina

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Goed bezig! Mooi kastpapiertje!

  Groeten Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Dat ziet er netjes uit. Ik heb vandaag mijn kledingkast uitgemest. De hond was vast ook heel blij met haar nieuwe kleedje. Goed dat je dat hebt genaaid. Geniet nog even lekker van je vrije tijd. XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het blinkt gewoon van de foto's af! Leuk, dat kastpapiertje. Staat heerlijk huiselijk! Veel liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 19. In mijn ogen ziet het er keueueurig uit! Heerlijk gevoel geeft dat he?! Volhouden is een tweede, maar een goed voornemen houd altijd wel eventjes stand :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hai Lien! Wat een gezellig blog heb jij!
  Groetjes en een fijne dag!
  Hélène

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo jij hebt nog wel twee weken meivakantie, heerlijk zeg;-)
  En zo te zien en te lezen weet je het goed te besteden!
  Ben benieuwd naar het opknapbeurtje van het oude bureautje ;-)

  Fijn weekend!!

  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Lekker hè als alles weer 'spic en span' is. Hier schreeuwt de keuken ook, maar die moet nog even geduld hebben. Groetjes Colin

  BeantwoordenVerwijderen
 23. O Carolien, jij bent net zo opgeruimd als mij..hihi. Heerlijk alles fris en heel vrolijk!! Suc6 met het volgende project, Nicole*

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hey Mientje Dobbelsteen,

  Dat zier er spik&span uit...
  Heerlijk als je hebt schoon gemaakt he?
  Je geeft het goede voorbeeld...nu ik nog hahaha..

  Liefs,
  Marijkexxx

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Opruimen is ook niet echt mijn hobby, maar als het dan allemaal weer aan kant is geeft het toch een goed gevoel. Gezellig je geblokte kastpapier! Ben benieuwd naar je bureautje...

  Fijn weekend. Lieve groet, Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou ik vind het echt super de super netjes hoor, kun je na gaan hoe het er hier uit ziet!
  Ik kan nog niet goed in de onder kastjes komen dus daar is het zeker een zootje!
  Wat een gaaf omtrek voor het kussen, jij maakt de hond zo ook weer blij
  Ga even door naar je volgende post
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!