zaterdag 9 mei 2015

Een piepklein winkeltje

Langzaam maar zeker slipt mijn keetje vol met spullen. Omdat ik nu eenmaal graag rommelmarktjes en kringlopen afstruin...Het begint langzaam op een winkel te lijken. Er moet echt iets weg! Of misschien een winkel beginnen dan maar?


 

Die eeuwige twijfel. Want dan moet het zithoekje eruit en dan kunnen we niet meer zo gemakkelijk lunchen of thee drinken in het keetje....

Maar toen ik bij de kringloop voor een prikje twee dezelfde kasten zag, heb ik ze op voorhand toch maar meegenomen.
En gelijk erin gezet.
 
 
Tja, en toen ging ik stiekem al een beetje los...
 
De wanden van de kasten heb ik bekleed met behangpapier.
 

 
En alle spullen, die overal verspreid stonden, krijgen nu een beter plekje.

 
 De koffertjes zijn handig om mijn tijdschriften in te doen.
 

 Boeken gaan bovenin op het 'bagagerek'....


Al die jurkjes die me te klein zijn geworden (*bloos*) kunnen ook worden verkocht.

 
 Maar nu ik zoveel bergruimte heb, lijkt de keet ineens erg leeg. Totaal nog niet winkel-waardig. Dat wordt nog flink shoppen en knutselen de rest van het jaar :-)
 
Mim maakte wel alvast een stempel voor me. Hoe leuk is deze?

 
 
En ik kan gezellig rommelen. Want dat doe ik tenslotte het allerliefste!
 
Wordt vervolgd!

Liefs,
Carolien


 

33 opmerkingen:

 1. Leuk, leuk, leuk een winkeltje in de Keet, en door die prachtig opgetuigde kasten is het zelfs leger geworden i.p.v. voller, dus kun je er nog even lekker zitten, totdat het echt vol met spullen staat met het stempel Kitch in de Keet. Super gaaf idee!
  Fijn weekend!
  Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ECHT VET LEUK lien ik heb het ook een paar jaar gehad met kitsch en brocante. Maar nu de kids groter worden en ik daar niet meer voor thuis hoeft te blijven had ik vorig jaar toch besloten om de keet te verkopen. Misschien toch wel heel erg jammer maar ja tijd voor nieuwe dingen. Je stempel helemaal geweldig, gaaf mooi om op een ingepakt kado'tje te doen.
  Wanneer is de opening ? Veel succes, fijne moederdag morgen.
  Groet Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha hoe herkenbaar. Ik heb gisteren ook weer hele fraaie kringloopjes gevonden maar ja mijn knutselhok groeit niet mee. Ik heb mij voorgenomen om in juni op een markt te gaan staan, eens kijken of ik weer iets kwijt kan raken. Fijn weekend. Groetjes Sandra

  PS ik heb jou instructies voor het maken van decoratieve flesjes opgevolgd en het resultaat is heel leuk geworden. Dank je.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat ziet het er al mooi uit zeg!
  Het wordt al een leuk, kleurig winkeltje.
  Fijn weekend, Rensina
  mydailyteacup.wordpress.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij gaat het helemaal goedkomen met je winkeltje;-) gewoon doorgaan, je bent al heel goed bezig:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk Carolien en ook wel spannend straks. Ik vind het wel helemaal bij je passen, ik denk dat klanten van jou alleen al helemaal enthousiast zullen worden :-)!

  Fijne moederdag! Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een toffe koffertjes en oooh die stempel, wauw!!!
  Rommelze....
  X Es

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wanneer ga je open???
  Zo leuk, shoppen in de keet van Lien!
  Je jurkje..gaaf...maar pas ik ook niet;(

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijk, dat winkeltje spelen! Vooral doen.

  Groeten van Juffrouw Mier

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ja, leuk! Gewoon doen! Umm... die jurkjes.... Welke maat is dat? :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Helemaal te gek!
  Vermits je keetje nu te "leeg" is, stel ik voor dat je in je winkel ook een hoek maakt
  voor "dachshundie"-spullen, dan etaleer ik mijn waren bij jou (en hoef ik geen winkel open te houden :)

  De kastjes zijn prachtig geworden met dat behang ertegenaan. Ziet er allemaal heel inviterend uit.

  Zeg, en de koffiehoek niet laten verdwijnen, he, dat is om gezellig uit te blazen en bij te praten na het winkelen in je kitsch keet!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kom maar op met die leuke spulletjes :-) Haha, als we ook nog gaan koffiedrinken, dan wordt het wel erg krap. Misschien beter nog een keetje erbij?

   Verwijderen
 12. Zeker doen, dat winkeltje in je keetje ! Je kan je toch geen mooier winkeltje voorstellen dan zo eentje !!
  Nu, dat koffiehoekje, ik ben van dezelfde mening als Brigitte... Houden !! Een koffietje drinken tijdens het shoppen, welke vrouw zou dat nou niet leuk vinden ? En als het echt te klein wordt binnen, desnoods een klein terrasje buiten aan het keetje, ook leuk !!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. wat een geweldig leuk idee...wie wil er nou niet in jouw gezellige keet komen je zal best veel aanloop krijgen...jammer dat ik niet dichter bij woon....alvast veel voorpret Lien...fijne Moederdag lieve groetjes Fia

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat gezellig,Mama(Loe)Lien met haar pipowagenwinkeltje.

  Succes!!!

  Lieve groet,Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk je winkeltje in de keet!....ziet er goed uit...liefs Ria ...x!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Fantastisch de keet als winkeltje to be!
  De post kastjes staan gezellig in je mooie gepimpte kringloop kastjes!
  Gezellig die tijdschriften in de koffers!
  Laat dat maar aan jou over dat gaat helemaal lukken met dat winkeltje....wel jammer om alles te verkopen haha.
  Fijne moederdag!
  Liefs Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Oh ik vind jou keetje echt te gek! Als ik ooit eens in de buurt ben, kom ik gezellig een kopje thee drinken bij jou! Dat lijkt mij nou echt leuk! Ik vind de koffertjes waar de tijdschriften in zitten echt te gek!

  Fijne zondag nog! Liefs, Vera

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Laat je weten wanneer je winkeltje opent... ik ben je eerste klant! Zeker weten! Niet voor de jurkjes... die gaan mij vast helemaal te klein zijn... zucht... maar er is nog heel veel ander moois! Alvast veel succes... lijkt me fantastisch zo'n winkeltje!
  Fijne moederdag! (of vieren jullie dat niet vandaag?)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. wow, wat knus allemaal.......super leuk zo'n keetje..........ben benieuwd hoe het afloopt, maar je houd ons wel op de hoogte.........fijn weekend, liefs van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat leuk! Je keet word al een echt winkeltje. Wel grappig, mijn keet was een winkeltje en ik ga er nu een chillplekje van maken. (Mensen durven mijn tuin niet in. Terwijl ik echt niet eng ben! ;-) XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Geweldig, wat een leuk idee, succes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Tof! Succes en nog veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat super gaaf je eigen winkeltje. Een beetje jaloers hoor. Jammer dat ik niet in de buurt woon want ik was graag even komen snuffelen in je winkeltje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Oh je gaat van je keetje een winkeltje maken oh dan wordt het hoog tijd voor een bezoek zolang de zithoek er nog is of is die al weg ;). Och ja met mooi weer is het natuurlijk heerlijk buiten zitten. En wow wat een leuke stempel maakte MiM, super! Ik ga snel eens kijken wanneer we zouden kunnen afspreken nu het weer steeds beter is aan het worden. Knuff!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, wordt tijd! De tafel plaats ik dan wel even terug :-) wat mij betreft op een woensdagmiddag een keer?

   Verwijderen
 25. Ik vond je keet altijd al op een winkeltje lijken, dus helemaal TOP. Als ik zo al die reacties hierboven lees, zou ik maar een plank overhouden voor koffiekopjes, theeglazen, ....;-)
  Mooie stempel hoor! Succes met de rest van de voorbereidingen!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Toffe stempel en wie wil er nou niet in zo'n winkeltje struinen, ik zou ook thee verkopen voor diegene die eigenlijk niks nodig heeft maar het zo leuk vindt om te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Als ik dichterbij woonde kwam ik winkelen .
  P.s en waarom ook niet een bibliotheekkastje erbij!!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Dat wordt een supergezellig winkeltje! Zitten er ook wielen onder? Kun je een tour gaan maken door België en Nederland ... :-)
  Liefs, Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!