zaterdag 9 april 2016

Dag 100

Vandaag is het de 100e dag van 2016. Dat weet ik vanwege mijn 'one drawing a day-challenge'. Ik nummer mijn tekeningen altijd en vandaag is dat dus de 100e.

 
Meestal teken ik iets dat me die dag heeft bezig gehouden. Zoals vanmiddag heb ik een hoop spullen buiten de keet gezet om eens goed te kunnen opruimen.

Of ik het nog steeds volhoud, elke dag zo''n kleine tekening vragen sommige mede-bloggers me wel eens. Ja hoor! Als je tenminste geen hoogdravende
illustraties van me verwacht....
 
Nu heb je een beetje een idee!
 
Heb jij nog iets leuks gedaan, op deze 100e dag van het jaar?
 
Liefs,
Carolien

15 opmerkingen:

 1. Hoi Carolien,
  Wat een heerlijke tekeningetjes allemaal. Zo krijg je een heel leuk beeld van je jaar in allemaal van die minitekeningen. Echt heel erg leuk. Wij hebben nog niets bijzonders gedaan vandaag maar gaan vanavond uit eten om de verjaardag van mijn man te vieren. Dus dat wordt nog heel leuk.
  Fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vroeg me al af wat voor kalender jij hebt, maar ik snap het :-)
  Je 'strip'dagboek ziet er geweldig leuk uit!
  Wat is hier gebeurd op dag 100? Lekker samen op de fiets met mijn grote lief naar mijn kleine lief die zijn 16e (!) verjaardag vierde. Hij wilde graag geld. Waarvoor? Voor zijn tractorrijbewijs, stoer hé! :-)
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb vandaag voor het eerst dit jaar het gras gemaaid en een was buiten aan de lijn gedroogd. Daar word ik altijd erg blij. Met de rest van de klusjes zal ik je niet vermoeien. Straks lekker filmpje kijken met mijn meiden, met natuurlijk een handwerkje erbij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij hebt straks een heel jaarboek in tekeningen, leuk hoor! Ik vind de tekening van je keetje fantastisch!
  Ik mocht vandaag mijn lieve schoonmoeder uit het ziekenhuis halen. Zo fijn! XX Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Your drawings look fantastic! Well done to you! It was a great day today, spent outdoors. Happy Sunday tomorrow!
  Olympia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke tekeningetjes. Ik houd dit soort dingen alleen tijdens zomervakanties vol. En ja zeker heb ik iets leuks gedaan deze 100e dag! Ik ben naar mijn handwerkcursus voor leerkrachten geweest. Zoo leuk! Hoewel ik fysiek nu moe ben na 6 dagen school, heb ik een bruisend hoofd vol ideeën. Eens kijken wat ik daar op dag 101 mee ga doen. Fijne zondag nog. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vandaag gewerkt...en het was een hele gezellige dag......leuk je tekeningetjes.....fijne zondag liefs Ria x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Jee zeg dat jedat inderdaad zo goed Vol hebt gehouden die leuke tekeningetjes.
  Ik kan totaal niet tekenen zelf geen eenvoudige dingen haha.
  Grappig te zien donderdag frietjes dag.
  Gave tv camera!
  Het leukst vind ik de woensdagmiddag gezellig thuis tekening!
  100 dagen al weer snel voorbij gevlogen.
  Enne ja vandaag gezellig met mijn dochter bij Action gaan shoppen en WW'er erg leuke freubelspulletjes gevonden natuurlijk!
  Een stille honderdste dag want ik heb vandaag geen stem, komt gewoon niets uit..het lijkt wel ....tamaris...die irritante fluister reclame grapte ik zelf tegen mijn familie..ach gaat wel weer voorbij hoop ik.
  Ook nog een leuk envelopje gefreubeld voor een jarig nichtje morgen dus al met al een leuke 100 ste dag!
  Fijn weekend!
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke tekeningen allemaal zeg. Niet onzeker zijn dat je niet kunt tekeningen hoor. Je maakt echt leuke dingen. Het is gewoon ook heerlijk om er zo mee bezig zijn. Ik heb toevallig net de de flow om in te tekenen gekregen. Daar ga ik ook eens mee aan de gang ;-)
  X Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke tekeningetjes allemaal!
  Echt een eigen styletje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt een leuke manier van tekenen, ik zie er wel talent in! Inmiddels is dit dag 101, gisteren ben ik druk geweest met de tuin. De hogedruk ging er overheen en daarna kwam mijn taak: het invegen van de bestrating. De tuin staat er strak bij dus het seizoen kan beginnen :-).

  Liefs, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuk al die tekeningen.. Uhm heb ik wat speciaals gedaan op dag 100... We zijn druk met de tuin en hebben last van opruimkriebels.. Dat is wat ik gedaan heb...

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!