donderdag 10 oktober 2019

De Dag van de Post

Oh wat was het een gezellige boel in mijn brievenbus afgelopen woensdag. Maar liefst 8 poststukken kwamen mijn kant op. Ik had mezelf dan ook ingedeeld in twee groepjes :-)


In 2013 organiseerde ik voor het eerst een actie in het kader van deze internationale Postdag. Ik riep iedereen op een foto te maken van een Postnl-brievenbus in de buurt. Die blogpost staat nog steeds op 1 als best bekeken van al mijn blogposten.


(Dit zijn de enveloppen die ik verstuurde)

Inmiddels geniet die 9e oktober als Internationale Postdag steeds meer bekendheid. In een snelle wereld van e-mails en apps is het brief echt een cadeautje.


Wat ik vooral leuk vind is te zien dat iedereen zijn eigen stijl heeft. Ik kreeg theetjes, herfstitems, zelfgemaakte knutsels, een zakje lavendel, kaarten en zelfs een compleet E-zine. Maar het leukste vind ik natuurlijk de geschreven woorden, die samen de brief vormen. Een stukje uit iemands leven (en vaak herkenbaar) Ik sluit deze blogpost af door uit elk poststuk één mooie of grappige zin met jullie delen...

Grappige zin:
"Ik houd niet van sport, wel van Rittersport"

Mooie quote:
Lach en de wereld lacht terug, echt waar!

Lieve zin:
Ik maakte uit een oud fleece vest 5 egelzakjes voor de egelopvang

Bekentenis:
Meedoen aan deze swap is echt uit mijn comfortzone stappen!

Tip:
Leef in de seizoenen. Geniet van elk jaargetijde met zijn specifieke geuren en kleuren

Nog een quote:
Het mooie van oude brieven herlezen is dat ze niet meer hoeven worden beantwoord

Voornemen:
Ik wil meer dingen gaan doen waar ik energie van krijg en me minder schuldig voelen als ik een keer niet naar verplichte feestjes ga. Mijn buurmeisje van 18 zei laatst: 'nee' is ook een antwoord.

Inzicht: 
Aan tafel zitten met allerlei papierwaren en andere benodigdheden om me heem geeft rust in mijn hoofd.

Liefs,
Carolien



17 opmerkingen:

 1. Wat leuk al die gezellige post, bedankt voor het organiseren !Ik heb ook genoten van wat de post woensdag bracht.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Goed om te horen en leuk dat je altijd weer gezellig mee doet!

   Verwijderen
 2. oh ja wij zaten van de week ook weer op een verjaardag waarvan we zeiden: volgende jaar niet meer. En ik vind het ook altijd heerlijk in mijn knutselkamer met al mijn spulletjes om me heen. Ik hoef er niet eens te knutselen, alleen rondkijken is al genoeg.
  En ja bedankt lieve Carolien voor al je leuke swapideeën en de leuke post die ik daardoor afgelopen week kreeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was voor mij de eerste keer en ik heb genoten! Dankjewel voor het organiseren!
  Wel jammer van de (tegenwoordig helaas) onbetrouwbare post. Ik hoop dat de laatste envelop écht nog aankomt, iedereen stopt er zoveel werk in...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Lien, bedankt voor organisatie swap. Ik hoop dat iedereen mijn post ontvangen heeft. Zelf heb ik van 1 persoon waar ik wat heen heb gestuurd tot nog toe niets ontvangen. Das eigenlijk best wel jammer als je er zelf veel werk van maakt. Misschien komt het nog, gezellig weekend groetjes Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh heel jammer, maar ik denk dat die brief nog komt. Mijn post is allemaal dinsdag verstuurd en kwam bij sommigen pas vandaag aan! Van wie verwacht je nog post?

   Verwijderen
 5. Leuk hoor, ziet er gezellig uit ! ♥ Ook leuk voor je postbode.
  Ik heb ook al mijn gezellige post ontvangen.
  was leuk om mee te doen, prettig weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het was heel leuk om te doen. Bedankt voor het organiseren. Fijn weekend. Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond het zo leuk om mee te doen! Bedankt voor het organiseren Carolien!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fleece voor de egels, ik ga eens googelen erover. Wel leuk al die post en leuk dat zoveel mensen mee hebben gedaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk zeg, zo'n volle brievenbus. Dat komt bij mij eigenlijk zelden nog voor. De postbode zal het ook wel leuk gevonden hebben lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hallo, seizoensgroeten aan al mijn kijkers, ben hier om weinig te vertellen over hoe ik mijn man terug heb gekregen met de hulp van een geweldige man genaamd Dr.Amiso. Ben Anna Daniel, na tien jaar met hem in relatie te zijn geweest, mijn man het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem terug vanwege de liefde die ik voor hem heb, smeekte ik hem met alles, ik heb beloften gedaan maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem online uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met Dr.Amiso, de geweldige spreukgieter die me kon helpen een spreuk uit te spreken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spreuk geloofde, ik had geen keus dan om het te proberen, heb ik Dr.Amiso gemaild, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles goed is voor 48 uur, dat mijn ex voor 48 uur bij me terugkomt, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde, dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, iedereen de hulp van Dr.Amiso de spell caster nodig kan hebben, zijn e-mail is (herbalisthome01@gmail.com) je kunt hem e-mailen als je zijn hulp nodig hebt in uw relatie of kanker, wilt trouwen met de geliefde van uw keuze of echtscheidingszaken, gezondheidsproblemen of echtelijke problemen, geef het niet op, neem contact op met herbalisthome01@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!