vrijdag 22 juli 2022

Pipowagen 2.0

Heb je dat ook wel eens? Dat je vroeger iets deed en dat je nu denkt: hoe had ik er ooit de tijd of de energie voor? Toen ik 12 jaar geleden de Pipowagen kocht heb ik hem van binnen en buiten helemaal zelf opgeknapt. Er zat teer op het houten vloertje en plank voor plank heb ik dat met een mesje weg geschraapt. De buitenkant was de grootste klus. Schuren en verven. Weken was ik er mee bezig. 


Hij ging van donkergroen naar wit met roze luiken.


Dat was toen. Inmiddels was de Pipowagen toe aan een nieuwe make-over.  Want de verf ging gaandeweg bladderen (toch niet zo heel goed geverfd dus?)  En staande onder een eik, was het wit na een paar jaar niet meer wit. Dat donkergroen was toch zo gek nog niet.....En dus liet ik deze keer een echte schilder komen. Drie volle dagen was hij ermee bezig en ik ben super blij met het resultaat. 


Nu de binnenkant nog, maar dat is te overzien en dat doe ik zelf. Want zo'n werkman continu in je tuin is ook niet echt ontspannend...

Wat vind jij van de kleur?

Liefs,
Carolien


 

10 opmerkingen:

 1. Heel leuk geworden. Ik vind het een echte keet kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carolien. Ja mooi, deze kleur combineert mooi met de tuin. Veel plezier met je mooie keet. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het keetje super en de kleur ook. Nou is groen wel toevallig mijn lievelingskleur, maar ik vind het ook echt mooi buiten, passend bedoel ik

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er weer strak uit ! 🤗
  Maar wat zijn je plannen er mee, na al je ontspullen?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gewoon lekker theetje drinken en er staan nog genoeg spullen in hoor om van te genieten haha

   Verwijderen
 5. Dat ziet er weer top uit! Heerlijk zo'n fris kleurtje weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend gave Pipowagen heb je! Ja, een hele klus om zoiets op te knappen en heel herkenbaar dat je achteraf denkt 'heb ik dat gedaan? had ik daar de energie voor?'
  Maar nu ziet Pipo er weer keurig uit! Het groen past er heel goed bij, al vind ik persoonlijk het wit aantrekkelijker... Dat heeft zo'n lieve uitstraling met de roze luikjes vind ik.
  En nu de binnenkant nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaf en deze kleur hoort bij een keet, vind ik.
  Al vond ik het wit mooier ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig geworden! Ik droom ook van zo'n mooie pipowagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Och jee, had ik je 3 laatste posten nog steeds niet van commentaar voorzien? Daar komt ie dan😂. Ja ja, ik volg je al zo lang dat ik het keertje heb zien veranderen en je ploeter verhaal…super knap gedaan destijds overigens …over de vloer ken. De schilder heeft het prachtig gedaan, mooi lettertype ook voor “ het keertje”l Deze kleur past wel echt bij een pipowagen vind ik. We zatennweer twee weekjes in Scharendijke en in dat park stond ook een huisje met een keertje…ook in dit groen, mooie keuze!
  Groetjes Maia

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!