vrijdag 19 januari 2024

Winter in Limburg

Het is winter in Limburg! En niet zo'n beetje ook. De dikke grote witte vlokken bleven maar komen. Wegen werden onbegaanbaar en de scholen gingen dicht. Op sommige plekken werd meer dan 20 centimeter gemeten. Heerlijk!


Het ging al snel van zo....


naar zo! 


Het uitzicht vanuit het raam.


Heerlijk zo'n dik pak, dat is alweer zo lang geleden.
Ik kreeg gelijk zin om erwtensoep te maken. Het recept deelde ik een hele tijd terug al op mijn blog. 


De kipjes zakken helemaal weg, maar het lijkt ze niets te schelen. 

En natuurlijk maakte ik heel veel foto's! 

Hoewel de temperaturen langzaam oplopen, ziet het er buiten nog heel winters uit. Dus dit weekend nog maar even genieten!

Liefs,
Carolien

5 opmerkingen:

 1. Hier heeft het wel niet zoveel gesneeuwd maar toch genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Carolien. Van achter het raam vind ik het prachtig, maar erdoor moeten is een ander geval, daar ben ik geen fan van. Ik durf dan niet te fietsen. Maar het levert mooie plaatjes op. Jou recept van de erwtensoep, heb ik wel eens gemaakt. Ondanks de diepvrieserwten, was het een lekkere soep, lekker snel klaar. Veel groener van kleur ook ,dan de spliterwtensoep. Vandaag ga ik vegetarische bruine bonensoep maken. Fijn weekend Groetjes van Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt mij geweldig op nu in Zuid-Limburg te zijn. Helaas te ver, maar ik geniet nu van je mooie foto’s

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie winterse plaatjes uit Limburg. Het lijkt mij heerlijk om door de dikke laag sneeuw te lopen. Hier ligt een dun laagje sneeuw. Fijn weekend en wees voorzichtig! Groetjes X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bij ons is niets gevallen, dus je snapt vast dat ik wat jaloers ben bij het zien van zo'n sprookjesachtige wereld op je foto's. 😉

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!