vrijdag 1 maart 2024

Dagelijkse gelukjes

Bij het laatste Flow Magazine van 2023 zat een XXL poster met allemaal kleine gelukjes. Het leek me leuk om dit jaar zoveel mogelijk van die gelukjes 'af te vinken'! De eerste twee maanden van dit jaar zijn om en ik heb al heel wat van die mooie momenten weten te verzamelen. Daar zet ik dan met een dikke marker een rand omheen. Check! 

Van een heldere sterrenhemel zien tot de slappe lach krijgen (gisteren nog, met een collega). Van op klaarlichte dag naar de bios gaan tot zonder jas naar buiten. In bad na een lange dag en dan een hond slapend aan je voeten...

Of dit:

Van verse sneeuw in januari...

tot de eerste lentezon in februari (eindelijk!)

En terwijl ik dit schrijf....

1 nachtje weg, maar toch...


In mei overnachten we in deze gave boomhut.

En deze voelde zooo goed:


En hoe vaak komt deze nou voor...?


En laat ik er eentje vinden in een boek van de kringloop. Kijk!

Nog 10 maanden en heel wat vakjes te gaan! Had jij dit jaar al een van deze geluksmomentjes?

Liefs,
Carolien

12 opmerkingen:

 1. Ik heb 3 van die posters bemachtigd zo leuk en gelukkig zo herkenbaar ook. Eentje verknip ik en plak ik iedere dag eentje in mijn creatieve dagboek. Zo een poster is helemaal mijn ding.
  Vond gisteren een nieuw blad in supermarkt in stijl van Flow. Breath. Weet nog niet goed wat het is maar even doorgenomen en vond het wel leuk. Misschien een tip voor Flow liefhebbers. Al hebben die het druk genoeg met al die geluksmomentjes .

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb er ook aan gedacht ze uit te knippen, maar heb maar 1 poster haha. Leuk idee!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke poster! Heerlijk dat er zoveel 'kleine' geluksmomentjes op staan.
  Ik heb vast al geluksmomentjes gehad, maar die willen me even niet te binnen schieten.
  Ineens bedenk ik me dat ik misschien een van mijn zelfgemaakte boekjes zou kunnen gebruiken om geluksmomentjes op te schrijven.
  Dank voor de inspiratie en het geluksmomentje dat ik kreeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is nu een leuke poster :) Een pan soep op het vuur komt me bekend voor en een slapende hond aan je voeten. Ha, ha terwijl ik dit typ, ligt hij naast me op de bank in diepe slaap.
  Een mooie bewustwording van kleine geluksmomentjes. Ik probeer voor het slapen gaan, 5 dingen te bedenken waar ik die dag blij om was. Dat is volgens mij een beetje te vergelijken.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat werkt ook altijd goed, dingen bedenken waar je dankbaar voor bent. Dat doe je goed!

   Verwijderen
 4. Hallo Carolien. Van een pan soep word ik ook altijd blij. In een verzorgingshuis , zing ik om de week met een pianist, met dementerende mensen. Ik heb dan echt meerdere geluksmomentjes, als ik zie dat het mensen blij maakt en meezingen. Een wandeling in de zon. Allemaal heerlijk. Fijn weekend . Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah fijn! Anderen blij, jij ook blij! Zo werkt het toch!

   Verwijderen
 5. Bewustwording! Daar draait het om. Dankjewel voor de goede start van mijn dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoe mooi! Zouden die mensen van het briefje nog samen zijn? Els DDFZ

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om die poster uit de Flow op die manier te gebruiken. Ik doe eigenlijk nooit wat met die dingen in de Flow, maar dit is een goed idee!

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!