vrijdag 5 april 2024

Het eerste kwartaal in tekeningen

Is het eerste kwartaal van dit nieuwe jaar echt alweer voorbij? Bizar hoe snel het gaat! En voor mijn idee heb ik nog helemaal niet veel gedaan, ook door het slechte weer. In navolging van mijn borduur jaarring, vat ik nu mijn maanden in kleine tekeningetjes samen. Ik pruts maar wat aan, maar het leuke is dat tekenen zo wel laagdrempeliger wordt.


Op creatief gebied heb ik best al wat dingetjes gedaan dit jaar. Zo volgde ik een cursus dichten bij de schrijversvakschool (daarover vertel ik nog in een andere blog), ik deed een cursus aquarel en ben elke maand druk met het Zusterhood project. Elke zes weken krijg je post van een 'zuster' uit je kring en daar maak je dan iets voor op basis van het door haar gekozen thema. In dit geval was dat: alle dagen druk. 

Een thema waar ik mezelf wel in herken :)
Ik combineerde het tekenen met dichten en  maakte daar een boekwerkje van, met onder andere deze pagina. 

En het leuke is dat als je aan het ene werkt, er vanzelf weer een nieuw idee op popt. Zo werkt creativiteit. En daar ben ik dus nu lekker druk mee :)

Fijn weekend!
Carolien 

7 opmerkingen:

 1. Wat mooi dat zusterhoodproject!
  Het " verslag" van de maand is ook origineel en best duidelijk weergegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel erg leuk, vooral dat 'alle dagen druk'

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben ik gelukkig niet de enige die niet begrijpt waar de tijd blijft ;)
  Leuk de tekeningetjes, ik zie het kasteel en Pasen, heel creatief.
  Dat ben je echt want ik vind je gedicht en de tekening erbij ook zo goed geslaagd, mooi hoor! Laat je ook een keer zien wat jij krijgt van de zusterhood? Groetjes en een fijn weekend, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat teken je mooi Carolien. De tekening met gedicht, zo creatief. Fijn weekend. Groetjes Brigit

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel stimulerend, het Sisterhood project én de tekeningen per maand. Goed dat jezelf deze tijd gunt, ondanks de drukte! Groeten Ingrid-Katrien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi dat creativiteit zichzelf als het ware versterkt en ook op andere gebieden de creativiteit laat stromen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat kan jij dat goed zeg ! …liefs van mij en Leaf 🍀💗🐾🍀

  BeantwoordenVerwijderen

Lief dat je een berichtje achterlaat!